Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Yine Hafta Sonu, Yine İLKÇEV Gençlik!

Bu haberin fotoğrafı yok

İLKÇEV Gençlik,Hafta sonu Gaziler Dağında Kampta Buluştu.
İLKÇEV Gençlik Komisyonu Başkanı Safa Tonyalı;Tüm Gebzeli Gençleri Faaliyetlere Davet Ediyor!!! Gençlik ve Spor Bakanlığı‘nın 2014 yılı Gençlik Projeleri Destek programı kapsamında, İLK-ÇEV tarafından yürütülen ‘Sanayi Bölgesi Gebzede,Çocuklarİzcilikle Tanışıyor”Projesi kapsamında gaziler dağı izci kampı düzenlendi.

Gerçekleştirdiğiizcilik ve gençlik faaliyetleriyle adından söz ettiren Gebze İlim, Kültür ve Çevre KulübüDerneği (İLK-ÇEV), hafta sonlarını etkin geçirmeye devam ediyor.Çanakkale Milli BilinçKampı,Sarısu,Kartepe,Ayvazpınar,Ümraniye İzci Kamplarının ardından İLK-ÇEV İzcileri 2 Oymakbaşı,5 İzci Lideri ve 30 izcisiyle Gaziler Dağı nda izcilik kamplarına bir yenisini daha ekledi.

Düzenlenen kamp oldukça renkli görüntülere sahne olurken Gaziler Dağı İzci Kampında İzcilik Oyunları, DoğYürüyüşü,Keman ve Def Dinletisi,Teftiş,Tören,Bayrakİstasyon Çalışmaları,İzcilik Eğitimi,İzcilik Marşları, Yarışmalar, Çevre Temizliği, Çadır,Hayatıİdame Eğitimi,Okçuluk Talimi,Bisiklet turu vb. gibi etkinliklerle başlayan izcilik kampı kamp ateşiyle devam etti.

Kamp ateşine aileleriyle beraber misafir olan minik izci adayları,izcikardeşleriyle neşeli vakit geçirerek izciliğin temelini görerek ve yaşayarak öğrendiler. KampDarıca sahilinde yapılan sabah kahvaltısı ve sonrasında çekilen hatıra fotoğrafıyla sona erdi.

Gebze İlim,Kültür ve Çevre Kulübü Derneği(İLK-ÇEV)Gençlik Komisyonu Başkanı Safa Tonyalı‘’Gaziler Dağındaki kampın eğitici ve verimli geçtiğini, izcilerin birçok spor etkinliğini yapma fırsatı bulduklarını belirterek,bu sene İLKÇEV olarak faaliyetlerimize Yüzme,Karate,Arapça ve İngilizce eğitimleri ekleneceğini belirtip,kampa katılan izcilerimize ve izci liderlerimize teşekkür etti.

ilkcev19104

ilkcev19103

ilkcev19102

Reklamı Geç