Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya

Gebze’deki çatışmaya 4 tutuklama

Gebze’nin Mimar Sinan Mahallesi’nde , 17 yaşındaki Beratcan Başboğa’nın hayatını kaybettiği ve yoldan geçen bir vatandaşın da aralarında bulunduğu 2 kişinin yaralanmasıyla ilgili olarak  başlatılan soruşturma kapsamında  Gebze Emniyet Müdürlüğü tarafından yakalanan  6 şüpheliden 4’ü tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Gebze’nin Mimar Sinan Mahallesi’nde , 17 yaşındaki Beratcan Başboğa'nın hayatını

Şüphelilerin, saldırıda kullanmak üzere bir vatandaşın motosikletini de gasp ettikleri belirlendi.

17 YAŞINDAKİ BERAT KURTARILAMADI

Alınan bilgilere ve iddialara göre;  İki grup arasında henüz bilinmeyen bir nedenle çıkan silahlı kavgada silahlar ardı ardına patladı. Açılan ateş sonucu 17 yaşındaki Beratcan Başboğa, 20 yaşındaki Y.B. (20) ve o sırada caddeden  yaya olarak geçmekte olan 45 yaşındaki  M.K.  kurşunların hedefi oldu. Ağır yaralı olarak Gebze Fatih Devlet Hastanesine kaldırılan 17 yaşındaki Beratcan Başboğa, doktorların tüm müdahalelerine rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Hastanede tedavi altına alınan yaya M.K.’nin tedavisinin sürdüğü öğrenilirken, yaralı Y.B. ise hastanedeki işlemlerinin ardından taburcu edildi.

OLAYLA İLGİLİ 4 ŞÜPHELİ TUTUKLANDI

 

Polis olayla ilgili olarak , cinayet, kasten yaralama ve olayda kullanılmak üzere S.D. isimli şahsa ait motosikletin gasp  edilmesi olayına ilişkin başlatılan soruşturma kapsamında belirlenen şüpheliler  S.K., F.K., C.A., Ö.K., E.K. ve Y.A. operasyonla yakalandı. Emniyet Müdürlüğü’nde işlemleri tamamlanan şüphelilerden S.K., F.K., E.K. ve Ö.K. tutuklanarak cezaevine gönderildi. Diğer şüpheliler  ise  adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Reklamı Geç