Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya

GEBZE’DE ESNAFI ÇİLEDEN ÇIKARAN ELEKTRİK REZALETİ!

SEDAŞ YİNE ÇİLEDEN ÇIKARDI!

SEDAŞ YİNE ÇİLEDEN ÇIKARDI!

 

 

Gebze’nin göbeğinde, Hacıhalil Mahallesi Eski Çarşı ve Yeni Çarşı’da esnaf yine elektriksiz kaldı. SEDAŞ’a ait olduğu belirtilen yeraltı trafosunda yaşanan aşırı ısınma nedeniyle şartellerin attığı, bunun sonucunda bölgede elektrik kesintilerinin yaşandığı ifade ediliyor.
Saatlerce elektriksiz kalan esnafın tepkisi ise artık “yeter” noktasına geldi.
21. yüzyılda Gebze’nin merkezindeki esnafın hâlâ trafo aşırı ısındı, şartel attı gerekçesiyle saatlerce elektriksiz kalması kabul edilemez!
Elektrikle çalışan işletmeler iş yapamıyor, esnafın ürünleri ve cihazları risk altında kalıyor. Vatandaş faturasını günü gününe öderken, karşılığında kesintisiz ve güvenilir hizmet beklemek en doğal hakkı.
Vatandaşın tepkisi sert:
“Faturayı tahsil etmeyi biliyorsunuz. Peki hizmet vermeye gelince neden kimse yok?”
Gebze’nin merkezinde yaşanan bu tablo, bölgedeki elektrik altyapısının ne kadar yetersiz ve sorunlara ne kadar hazırlıksız olduğunu bir kez daha gözler önüne seriyor.
Esnaf artık geçici müdahale değil, kalıcı çözüm istiyor.
SEDAŞ’a çağrı:
Gebze esnafı elektriksiz bırakılmak istemiyor! Bu rezalete artık kalıcı bir çözüm bulun!

Reklamı Geç