Gebze Center düzenlemiş olduğu ve vatandaşın büyük tepkisini çeken Çakma Kitap Fuarının ve en üst kattaki kitapevinin girişine dini değerlerimize aleni saldırı cümleleri içeren afişler astı. Gazetemizi arayan yüzlerce Gebze’li “Dünyada başka kitap mı yok ki, dinimize ve inançlarımıza saldırı niteliğindeki bir afişi her tarafa yazarak koyuyorlar? Gebze Center dinimize saldırarak ne amaçlıyor?” diye sordular.
Ulus gazetesi olarak yaptığımız araştırmada kapağında “İnsanlar ölür, Tanrılar ölür, ama o yaşamaya devam eder” yazan ve yabancı bir yazara ait olan kitabın reklamı adı altında bu afişin Gebze Center’ın birçok yerinde bulunduğunu gördük.
Gebze Center’a insanların dini hassasiyetine saygı göstererek bu kışkırtıcı, vatandaşı galeyana getirici girişimlerden vazgeçmesini öneriyoruz. Sonuçta Müslüman bir ülkede yaşıyoruz ve inancımıza saldırı niteliği taşıyan, veya ima eden girişimler kimseye bir fayda getirmez. Vatandaşlar konuyla ilgili Gebze Müftülüğü’ne de şikayette bulunarak Gebze Center’ı bu konuda uyarmasını istediklerini bildirdiler.
- Başkanlardan esnaf ziyaretleri - 1 Temmuz 2022
- Çayırova’da 15 Temmuz konulu resim yarışması - 1 Temmuz 2022
- Evlerden para ve ziynet eşyası çalan hırsızlar yakalandı - 1 Temmuz 2022
- Genel Sekreter Gündoğdu’dan Kartepe’deki projelere yakın takip - 1 Temmuz 2022
- ÇAYIROVA GENÇLİĞİNDE BAYRAK DEĞİŞİMİ - 1 Temmuz 2022
- Çayırova’da polis kurban satıcılarını bilgilendirdi - 30 Haziran 2022
- Balyanoz Koyu’nda deniz temizliği - 30 Haziran 2022
- Bakan Karaismailoğlu: Lojistikte süper güç olma yolunda ilerliyoruz - 30 Haziran 2022
- Büyükşehir’in yaz spor okulları açıldı - 30 Haziran 2022
- Vatandaştan iktidara çağrı “Yüzleri varsa gelsinler, pazarda onları bekliyoruz” - 30 Haziran 2022