Kocaeli Vali Seddar Yavuz, Darıca’da muhtarlarla buluşarak onların sorun, öneri ve taleplerini dinledi.
Darıca Belediyesi Rüstem Metin Yurttaş Kültür Merkezi Meclis Salonu’nda düzenlenen toplantıya; Kocaeli Valisi Seddar Yavuz’un yanı sıra Darıca Kaymakamı Yüksel Kara, İl Emniyet Müdür Faruk Karaduman, İl Jandarma Komutanı J. Kıdemli Albay Murat Bozkurt, Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, Darıca İlçe Sağlık Grup Başkanı Dr. Ulaş Doğan, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Muhtarlar Dairesi Başkanı Numan Balaban, daire müdürleri, kurum yetkilileri ve Darıca ilçesi muhtarları katıldı.
BİRİM MÜDÜRLERİNDEN BRİFİNG
Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan toplantıda; ilgili kurum müdürleri tarafından yapılan çalışmalar ve projeler hakkında sunum gerçekleştirildi.
Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdür Vekili Yeliz Ünsoy’un sosyal yardımlar, ADEM ve SODAM projeleri hakkında bilgi verdiği sunumun ardından İl Afet ve Acil Durum Müdürü Mehmet Emin Koçan; afet öncesi, afet esnası ve sonrasında yapılması gerekenler ve bu gibi durumlarda muhtarların üstleneceği temel görevler hakkında bilgi verdi. Son olarak İl Göç İdaresi Müdürü Mehmet Kavuk ise yaptığı sunumda düzensiz göç ile mücadeleye ilişkin yapılan çalışmalarla ilgili bilgi verdi.
VALİ YAVUZ’DAN TALİMAT
Muhtarlarımızın ihtiyaç ve sorunlarının ele alındığı ve yapılması gerekenler noktasında istişarelerin yapıldığı toplantıda; Vali Yavuz, gereğinin yapılması ve takip edilmesi hususunda orada hazır bulunan kurum müdür ve yetkililerine talimat verdi.
Muhtarlarımıza bugüne kadar yaptıkları çalışmalardan dolayı teşekkür eden Vali Seddar Yavuz işlerinde kolaylıklar diledi.
- Meydan’da Büyükşehir Çayırova işbirliği - 5 Aralık 2023
- Protokol ile ampute takımı karşı karşıya…. - 5 Aralık 2023
- Yaşa Erdoğan’dan “kadın hakları günü” mesajı - 5 Aralık 2023
- Çayırova’da Aralık ayı kültür-sanat takvimi - 5 Aralık 2023
- Başkan Çiftçi, minik öğrencilerle buluştu - 5 Aralık 2023
- Çayırova Belediyesi, Haremspor’u deplasmanda yendi - 4 Aralık 2023
- Kocaeli güne depremle uyandı - 4 Aralık 2023
- Darıca Millet Bahçesi 3. etap devam ediyor; - 4 Aralık 2023
- Başkan Büyükakın Gebze Esnafı ile buluştu - 4 Aralık 2023
- 12 yaşındaki otizimli Ömer Ali jonglör gösterisiyle hayata tutunuyor - 4 Aralık 2023