Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

DİLOVASI KAYMAKAM HULUSİ ŞAHİN’E YENİ GÖREV

Bu haberin fotoğrafı yok

 

İçişleri Bakanlığı’nın hazırladığı kararname ile Türkiye genelinde 616 mülki idare amirinin yeri değiştirildi.

Kararnameye göre, 396 ilçe kaymakamı ile 106 vali yardımcısının yeri değiştirilirken, 75 kaymakam ve vali yardımcısı il hukuk müşaviri olarak görevlendirildi.

hulisi-sahin

Bu çerçevede Dilovası’nın sevilen ve başarılı Kaymakamı Hulusi Şahin Esenler Kaymakamlığı’na atanırken yerine Gaziantep Vali Yardımcısı Mustafa Asım Alkan getirildi. Gazete Ulus olarak Dilovası Kaymakamı Hulusi Şahin’e göstermiş olduğu gayretten ve hizmetten dolayı teşekkür ederek yeni görevinde başarılar diliyoruz.

Öte yandan yine yayınlanan kararnameyle Çayırova Kaymakamı Salih Çelenkoğlu Salihli Kaymakamlığına atanırken, yerine Ankara Vali Yardımcısı Mustafa Hotman getirildi.

94389f8f3cfb6a8a1acf383ba1c8b11e

Dilovası yeni kaymakamı Mustafa Asım Alkan

 

Reklamı Geç