Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Cemil Yaman Gebze’nin Çocuğudur

Bu haberin fotoğrafı yok

AK Parti Gebze İlçe Başkanı Hasan Soba düzenlediği basın toplantısında; “Boğazda yalıda oturarak Gebzeli olunmaz. Cemil Yaman Gebze’nin çocuğudur” dedi.

AK Parti Gebze İlçe Başkanı Hasan Soba haftalık yönetim kurulu toplantısı öncesi basın toplantısı düzenledi. Gündeme dair açıklamalarda bulunan Soba; “7 Haziran seçimlerinin ardından vatandaşlarımız koalisyon nedir diye internete sordular. 1 Kasım’da tek başına iktidara partimizin teşkilatları ulaşacaktır. 7 Haziran’da partimiz Kocaeli’de farklı bir listeyle yola çıkmıştı, şimdi Başbakanımız Sayın Ahmet Davutoğlu farklı bir 11 ile yola çıkıyor. Ben daha önce toplantılarda Gebze’nin beklentilerini ilettim. Fakat liste açıklandıktan sonra kimin aday olduğundan çok partimize 7. Milletvekilliğini tekrar kazandırmaktır” dedi.

YAMAN GEBZE’Yİ KARIŞ KARIŞ BİLİYOR

Kamuoyunda Gebzeli aday tartışmasının yaşandığını dile getiren Soba; “Listeler açıklandıktan sonra bir Gebzeli aday tartışması yaşanıyor. Boğazdaki yalısında oturarak Gebzeli olduğunu söyleyenler var. Cemil Yaman Gebze’de 7 yıl Kültür Müdürlüğü yapmış, Dilovası’nda Belediye Başkanlığı görevinde bulunmuş. Bölgemizin sokaklarını karış karış bilen bir arkadaşımız listede var. Bizim Gebzeli adayımız boğazda değil, Dilovası’nda oturuyor” dedi.

HER MAHALLEDE EŞ ZAMANLI PROGRAM

Seçim çalışmalarına başladıklarını dile getiren İlçe Başkanı Soba; “Hedefimiz Gebze’de mevcut oyumuzun üzerine %10’luk bir oy katmak. 7 Haziran seçimlerinden farklı bir şey olarak Gebze’nin 22 mahallesinde her gün eş zamanlı programlar yapacağız. Bu sadece Gebze’de değil, tüm Kocaeli’nde uygulanacak. 7. Milletvekilimizi alacağımıza inanıyorum. Bu noktada Cemil Yaman beyi milletvekili olarak görmek bizleri mutlu edecektir” dedi. Öte yandan önümüzdeki günlerde Bakan Fikri Işı’ın Gebze’de seçim irtibat bürosunun açılışını yapacağı bilgisi verildi.

Reklamı Geç